Första skoldagen med blåtira deluxe


OK jag ger upp… Det går ju inte att begränsa fotograferandet till när barnen är stygga… Speciellt en dag som denna – första skoldagen! David var så taggad inför det hela att han nog inte kände efter hur det kändes i ansiktet på morgonen, men efter uppropet klagade han faktiskt på värk och då gick vi till skolsköterskan och fick en tablett. Sen gick det bara fint att leka och lära resten av dagen. Han rör sig helt obehindrat och det verkar mest som om det bara är talet som är påverkat av svullnaden. Jag kan ju inte låta bli att tänka på vad alla nya klasskompisar tänkte när de såg honom?! Hans gamla förskolekompisar frågade direkt vad som hänt och en av fritidspedagogerna som träffat honom i förra veckan kände inte ens igen honom!

Ett svar till “Första skoldagen med blåtira deluxe”

  1. Nej det är klart, då blir det inte mycket bilder, för dom är ju snälla, som regel. Det ser man ju här, men han ser lite allvarsam ut, kanske fick han en påminnelse. Tur att du inte behövde fara in och sy, det ser ju ut som skrubbsår
    Blåögat kommer väl fram efter nån dag, då kan han ju få nåt att berätta om, stackarn, han ser allvarsam ut. Krama alla från mig. eller ”Till er alla, från oss alla, en jättekram 🙂