Nya steg


Kolla vilka snyggingar jag hittade i påsen!

Nu blir det nytt för både David och Ellinor. David börjar ”nollan” nästa vecka, fritids på skolan (SKOLAN!) – han är supertaggad! Det lyser om honom när han pratar om skolan och han undrar då och då lite om vad som kommer att hända. Har spenderat lite tid på att förklara att nu första veckan är det FRITIDS som gäller, då är det bara lek och skoj. Han undrade om läxor, men det får vänta till slutet av nästa vecka (och förmodligen mycket längre än så!). 🙂

Ellinor börjar på Månen, med de stora barnen (3-4 år). Även Ellinor är helt på det klara med detta och pratar ivrigt om det. Hon är däremot inte helt hemma med att favoritfröken ”Ememi” (Emelie) har slutat, men med lite tur så bondar hon med gamla favoritfröken Annika när hon kommit igång på nya avdelningen (där Annika jobbat ett år).

Ett svar till “Nya steg”

  1. Mycket nytt för småttingarna, roligt att David är så spänd det är ju bara att hoppas att det håller i sig
    Ellinor får vi ju hoppas att hon får en ny favorit
    Tobias han har ju kommit igång med skolan, hoppas att det håller i sig
    Kramar till alla skolbarnen dina 🙂