2 svar till “Nytt på egen bakgård”

  1. Vilken fin park, har den kommit till nyligen?
    Ellie ser ut att ha så roligt när hon tar sig upp för trappen på första bilden, lika roligt ser hon ut att ha på stockändarna
    Vad är det för figurer som står vid stigen, vikingar?
    Och så med motionscykel, eller är det den som driver eventuella mobila delar av parken 🙂

  2. Helt ny park! 🙂 Den har stått klar i kanske en månad. 🙂 Fantastiska trädskulpturer där man gjort något fantastiskt av de träd som var nödvändiga att ta ned, skall nog vara tre för orten signifikanta figurer (en vikingahövding som jag inte vet namnet på, heliga Birgitta som föddes här i kommunen och så en annan ledarfigur jag inte alls lyckades lista ut). En liten vattenkonstruktion som porlade vackert nedför slänten, mycket mycket fint anlagt. 🙂 Klätterställningar och leksaker var genuint fint designade (”naturlika” av inte helt raka trädelar och målade i vänliga färger). Motionsapparaterna kommer ur att parken fått (temat valts ut av medborgarna) namnet ”Hälsans park” och man kan mycket riktigt plugga in sin mobil och trampa in lite laddning med hjälp av dem! 😀

    Jättejättekul! 🙂