Allt är klart

Nu är allt klart inför bursdagen imorgon (idag). 🙂 David fyller 6 år (!!!) och som vanligt blir det ett ganska enkelt kalas då det bara dyker upp tre barn utöver de egna. 🙂 David var väldigt restriktiv i sina inbjudningar, jag fick peppa honom (milt övertala) att bjuda några fler än de två han själv kom på… 😀 För hur det än är så är det ju roligare med kalas om man har några gäster, och när morsan och farsan planerade så illa att man föddes mitt i varmaste sommaren (åtminstone 2009) så är det inte så många kompisar som är hemma när man vill ha kalas. 🙂

Han får en liten present var av sina syskon (på bordet) och en lite större av mig och S lite senare. Sen får han ett par presenter till på söndag när ovanligt och lyckligt nog väldigt många ur släkten dyker upp. 🙂

2 svar till “Allt är klart”

  1. Hei David 😉 I dag er det 6 år siden jeg var der å tok deg i mot når du kom hjem fra sykehuset ,så fort som tiden går Gratulerer med dagen skulle så gjerne vært der for å feire med deg 😉 men vi får feire litt i legoland 🙂 Klem fra Farmor og Jan Erik 😉

  2. För 6 år sedan stod jag och byggde ett litet hus här på baksidan, med telefon i ena handen, tills jag fick höra av Stig att du David hade kommit! Sedan gick det mycket lättare att bygga klart
    Jättegrattis idag nu när du fyller år, stor kram