Medan grillen blir varm

Imorgon flyttar soffan till lägenheten så jag passar på att dammsuga ur den för att det som nu samlats i botten av den inte skall välja att ramla ut i huset medan vi bär den ut till lastbilen. Det var inte SÅ många månader sedan jag senast dammsög den men HERREGUD så mycket skit som samlas! Värst är nästan luddet från filtar, barn och kläder som luddat fast sig mellan dynorna. Sen är jag inte så himla förvånad över att hitta både glasspinnar, klubbpinnar, russin, en och annan sten och en ofattbar mängd sand… Däremot är jag lite förvånad över att det inte låg en enda legobit där! 😀 Olyckligtvis hittade jag ett väl inkletat tuggummi också… nu blir det att ha ett pedagogiskt samtal kring detta med de tre små banditerna.

Nåväl, grillen är snart varm, så det blir nog middag INNAN dammsugning. 🙂


2 svar till “Medan grillen blir varm”

  1. Jodå, ibland måste man bara kavla upp ärmarna och få det gjort. Har bokat lastbil till imorgon så nu bara MÅSTE nya soffan finnas på lager på IKEA… Håll tummarna!!