Sista åket i bärselen

Ellinor lekte nöjt med sin ”bebis” i bärselen och jag fick för mig att jag skulle visa henne att hon också åkt i en sådan. 🙂 Förtjust fick hon prova på att sitta också, både framlänges och baklänges. ”Igen! Igen, mamma!

Nu har jag städat undan selen igen, innan hon får några idéer… 😀

Men det är märkligt häftigt med selar, jag tror lätt att jag skulle kunna bära henne några kilometer i den där, speciellt om hon sitter vänd mot mig. 🙂 Hon satt fint i den, fanns plats över hennes axlar ännu. Däremot är det väl inte sannolikt att hon faktiskt skulle vilja det, hon vill ju helst av allt gå själv den här damen. 🙂 Det var mysigt med bärsele, mysigt och verkligt praktiskt (helt avgörande för överlevnaden i vissa lägen!) – men nu är det kapitlet över! 🙂


2 svar till “Sista åket i bärselen”

  1. Hon ser så stor ut, det är väl det hon är också, med en underfundig uppsyn 🙂
    Krama henn

  2. Hon är ju helt ENORM! 😀 Jag har sett många föräldrar fortsätta bära barn även i Ellinors ålder (ca 2 år) men då har man nog oftast använt antingen en bärsjal eller en sele av en annan modell, Ergo-baby (har alltid velat ha en men inte kommit mig för att köpa). Ergo-baby kan man vända så att man har barnet på ryggen, blir en helt annan rörlighet speciellt när man bär större barn (småpluttarna märker man ju knappt att man har där).
    Bärsjalarna kan man rigga så att man har barnet på höften också, det är ju ett ganska bekvämt sätt att bära på om än kanske inte optimalt för längre transporter…

    Kram!