Matbordsdiskussion

Tobias frågade:

Hejar du på Djurgården eller Zlatan?

Jag fick lov att fråga hur han menade och passade på att förtydliga att Zlatan är en fotbollspelare och Djurgården ett helt lag med fotbollsspelare. Han köpte inte riktigt det (vilket säger en del om Zlatans rykte…) och sade att han håller på Djurgården (”för att Jocke sade det”). Jag sade att om jag var tvungen att välja mellan de två och det gällde en fotbollsmatch skulle jag nog heja på Djurgården, men fyllde i att jag håller på Luleå när det verkligen gäller. 😀

Då piper Ellinor upp och säger:

Jag hejar på Lucas

..för han är min vän.

😀 Gullungen!

David var tyst under diskussionen och när jag frågade vem/vilka han höll på så svarade han:

Jag håller på de som vinner

 

😀

2 svar till “Matbordsdiskussion”

  1. Vilka funderingar, Ellies är ju klockren och Davids är ju säker