Before

 

Tog några bilder av de nyplanterade blommorna för att få en ”before” bild av hur det såg ut – sen får jag se hur det ser ut mot slutet av juli då blomstrandet antingen torkat ihjäl eller blommat upp till översvallande nivåer! 🙂 Jag är ganska nöjd med att ett par av krukblommorna faktiskt överlevt, även om de inte är supervackra så är de kvar – alltid en kostnadsbesparing! 🙂 I år lovar jag att jag skall övervintra alla pelargoner också, så att jag slipper köpa nya!

4 svar till “Before”

  1. Vilken blomsterprakt, här skulle det väl regna bort. Verkligt tjusigt
    Njut och må gott, kramar

  2. Ha ha 😀 Asch ja om man skall vara krass… för original before var ju krukorna antingen tomma eller fulla med ogräs…! 😀 Men redan nu har de blommat upp en massa mer, växt och tagit fart av att ha fått en stor ny kruka. 🙂

  3. OTROLIGT fint! 🙂 Varje år samma lycka, som man njuter av så himla länge också. I fjol dog de sista krukorna av frosten i November!! Några överlevde ju till i år också, ett intressant experiment! 🙂