Pysslig marknadsföring

Vi käkade middag på Mammas Sibylla idag (så kan det gå när man varit för lat för att storhandla…). David och Ellinor dricker mjölk och då fick man najsiga små klistermärkeskit att hotta upp sin dryck med! 😀 Mycket poppis! 🙂

Det är himla bra nu när jag kommit på att Ellinor inte skall äta hamburgare, trots att det är just det hon alltid (ganska ilsket) insisterar på att få äta – det brukar nämligen sluta med att hennes hamburgare ligger kall och oäten och hon tigger chicky-bits av brorsorna… Men här på Mammas kan man ju käka köttbullar! Så det är klart att hon skall ha det! 🙂 Och David får potatismos till sina chicky-bits som han då lyckligt trycker i sig. Alla nöjda och glada! 🙂

 

Ett svar till “Pysslig marknadsföring”

  1. Det var ju finurligt att komma på vad hon egentligen vill äta och var den maten finns 🙂
    kramar