Given konst


Jag fick ett SÅ himla fint 100% handgjort kort från barndomskamraten! Otroligt roligt!

Har spenderat kvällen med en arbetsmiddag med helt nya kollegor från USA, jag har definitivt haft roligare på just den här dagen andra år…

Men jag har fått hälsningar från familjen både ifrån norr och väster och S har skickat bilder och videofilmer av sjungande glada älskade barn, så jag lever över! Imorgon 8h möten igen och så jobb in till kvälls, sen får jag träffa barnen igen på fredag morgon medan S har möte därefter tillbaka till jobbet för att knyta ihop veckans möten och så är det äntligen helg igen!

Ett svar till “Given konst”

  1. Det förstår jag, att andra år varit roligare… du jobbar ju så mycket 🙂
    Skönt att hälsningarna har nått fram i alla fall, här byts fönster och spikas med spikpistol, går himla fint och blir fint, du får ju se när du kommer hem
    kram