Redo för morgondagen

Känner mig lite nöjd över att jag kom ihåg att hitta igen ”slöjfarna” och bunad-broschen till Ellinor redan idag. Känner mig ännu mer nöjd över att jag hittade igen var jag hade lagt dem! Förra året hade jag ju tappat bort dem och det var en otrolig lycka att hitta igen dem till sist när jag väl gjorde det…

Det skall bli ösregn och cirka 7 grader varmt i morgon, men jag hänger ut flaggan och hoppas på det bästa! S hämtar upp mig med bilen full av nybadade och finklädda barn imorgon bitti, håll tummarna att det är uppehåll i alla fall ett par stunder!

3 svar till “Redo för morgondagen”

  1. Så fina dom skall bli, hoppas bara att vädret blir bra och att det blir ett fint tåg 🙂

  2. Jamen gud, hoppas hoppas hoppas det är uppehåll i alla fall!!!
    Det ser inte lovande ut, men man vet ju aldrig. Det regnar för fullt nu – började tidigare ikväll, med lite tur ”regnar det slut” innan morgondagen…!