Konstfulla gåvor


Barnen ritar hela tiden, oftast ger de stolt bort sitt alster direkt efter produktion. Ikväll klämde David till med en”sån där fransk som bakar pizzor”, han var så nöjd och skrattade så gott åt den tokiga gubben han tecknat. Tänk om vi kunde vara lite mer så vi också, vi vuxna? Nöjda och glada åt och med det vi gör. Ellinor målade ivrigt och fokuserat ett expressivt porträtt av mig (!).

2 svar till “Konstfulla gåvor”

  1. Det är ju så man ser pizzabagaren i bilden och hör artistens nöjda skratt när han ser vad han åstadkommit,m den lilla konstnären 🙂
    Nöjda och glada–beror väl på hur högt ställda förväntningar vi har, bara det blir lite annat väder så
    Kram barnet och krama konstnärerna

  2. 😀 Jag tycker också den bilden är fantastiskt glad! 🙂

    Jo, men det är ju så lätt att fokusera på det man INTE har, på det som INTE står rätt till. Så lätt att glömma bort att det finns så mycket som är precis exakt bra nog! Så precis exakt bra nog att det är helt perfekt! 🙂 Bara ösa på med glädje och tacksamhet då. :_)

    Kram!