Studiebesök på skolan


Stora killarna var på första ”riktiga” besöket på skolan idag. Jättespännande! De skötte sig fint, räckte upp handen, talade tydligt och var med på vad som hände. Barngruppen fick träffas för första gången och de fick träffa sina blivande fröknar för första gången. De ropades upp, fick lite information från sina blivande fröknar, åt en frukt, lekte en namnlek, sjöng och gick sedan tillbaka till förskolan. Båda pojkarna är ju väl bekanta med skolan genom sina storasyskon, men jag tyckte ändå att det verkade vara lite pirrigt. På frågan om vad som var bäst med besöket svarade David ”päronet!”. Det var tydligen ”det godaste han ätit i hela sitt liv”! Jag är nöjd med fröknarna, oavsett vilken grupp David hamnar i blir det bra nu! När Tobias började var det redan från börja svajjigt på pedagogfronten. Det var många barn från Davids förskolegrupp som kommer att starta i samma klass i höst, det känns också bra! På fredag är det dags igen och sen sista gången veckan därpå. Därefter väntar fritids en vecka eller två innan själva skolstaren i höst.

Ett svar till “Studiebesök på skolan”

  1. Bra betyg på skolan, som David uttryckte 🙂 päronet!
    Det blir ju ett steg till, ett där det kanske inte går att komma i kallingarna som klädsel 🙂