Sällan det man tror

 

Jag köpte fyra plastkoner på Clas-Olle idag, på en ingivelse. Fick ju klart för mig att i vår kamp om att inspirera hela familjen att bli mer rörliga så kan de fungera på alla möjliga bra sätt. Fotbollsplan, brännbollsbana, cykelslalombana, allmän springbana etc etc.

 

Sen vi kom hem har de fungerat som lustiga ”ben” (värst var nog när Tobias försökte ha en på varje fot och arm och gå…), som hattar (för små), som konstiga taggar på ryggen och konsensus är nog att oj så himla fina megafoner morsan köpte! 😀 SOM OM JAG BEHÖVDE DET?! David experimenterade och satte ihop två koner med basen mot varandra och yyyylade in i den lilla öppningen i ena änden – det lät så väldigt varglikt att han bad att få gå ut och prova! X-) Jag kommer definitivt att använda dem när jag skall ropa ned dem för middag… för att inte tala om när det är dags att väcka barnen på morgonen! 😀


2 svar till “Sällan det man tror”

  1. 🙂 Dom är uppfinningsrika barnen, alla saker går tydligen att använda på dom mest oväntade sätt 🙂
    Krama barnen, hälsa från mig