Mystimme

Varje söndag skriver Tobias och jag i hans reflektionsbok. En idé jag lånat av skolan, där de varje vecka skriver dagbok och berättar vad som hänt under veckan som gått. Jag bestämde tillsammans med Tobias att det räckte med att skriva ”det bästa” och ”det sämsta” varje vecka i boken han har hemma. Ibland har han svårt att komma ihåg vad som hänt varje vecka men oftast kommer det upp en eller annan grej som utmärker sig som extra bra (eller dålig). Ibland gör det lite ont i hjärteroten när han som ikväll helt snabbt kom fram till vad som var sämst med veckan – att morfar åkte hem (han ritade till och med ett litet krossat hjärta..).
När vi reflekterat klart bänkade vi oss vid datorerna för veckans sista mystimmespass i Azeroth. Tobias lär sig så mycket varje gång och jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt att spela tillsammans med honom, att verkligen SE honom lära sig allt. Han läser allt han kan (på Engelska!) och han förstår läskigt snabbt vad som skall göras i de flesta situationer. Tobias är än så länge mer förtjust i att skapa nya gubbar än att faktiskt spela upp dem han har till högre levels. Så gratisversionen av spelet kommer nog att räcka länge länge… 🙂
Mitt där vi satt och spelade ringde det plötsligt på Skype och Tobias tog ett långt snack med farmor! 😀 Det var jättekul!

Ett svar till “Mystimme”

  1. Krama Tobias och berätta för honom att jag tycker om honom och att han är en toppenkille och att jag gärna hade stannat längre, men jag var tvungen att åka hem…