Cykelväder och plågsamt lååååångkok

Dags nu, det blev aldrig av förra sommaren men nu skall vi få till att även David börjar cykla. 🙂 Så snart vi lyckats med det skall Tobias få ny cykel för det går verkligen inte att lära sig cykla på Davids lilla gamla cykel, den går knappt framåt på sina små hjul (ingen traction…).
Ellinor är verkligen en utefis! Himmel så hon älskar att vara utomhus och leka. Hon är glad strängt taget oavbrutet och hon vill gärna ut och utforska. TUR att vi har bra staket runt gården!! 😀 Hon passade på att göra sig en utflykt med trehjulingen när ingen tittade på och vi hittade henne i backen på väg upp mot busshållplatsen! 😮 😀
När det började bli svalare/kväll gick vi in och började matlagningen. OLYCKLIGTVIS valde jag en ”allt i ett” gryta så kökshjälpen fick sitta och ha långtråkigt vid datorn…
Before….
After!
Sen, att jag INTE LÄR MIG… Man skall inte börja med långkok när man redan egentligen borde ha middagen färdig! Dessutom tog det inte 2h som enligt receptet, utan snarare 3h innan temperaturen började närma sig rätt nivå (två termometrar för säkerhets skull…).

3 svar till “Cykelväder och plågsamt lååååångkok”

  1. Jao, ja, nog var det väl OK. Men det var osalt och ganska ”tråkigt” så inte känner jag för att göra’t igen! 😀

  2. Det smakade jättebra, salt och kryddor går ju att komplettera med i efterhand 🙂