Frisyrsöndag

Tänkte för en gångs skull spendera pengar hos frisören för barnen, framför allt för Ellinors skull som aldrig varit förut. Tänkte att det skulle vara pedagogiskt att hon fick se bröderna klippas först och sen göra samma själv. Det funkade hur bra som helst! 🙂

Pojkarna supernöjda med frisyrerna, Ellinor skötte sig superbra satt helt stilla och vände på huvudet precis som frisören bad henne (han var imponerad!). Att frisören sedan inte klippte hennes lugg nästan alls kan jag känna mig lite ledsen över, han sade ”det kommer att dra upp sig” vilket det inte alls har gjort… :-] Men men, om det blir någon fler gång så vet vi!

Alla barnen fick färg i håret, Tobias ville ha färger som matchande kalaströjan han hade på sig (skulle direkt från frisören till efterlängtat bowling-kalas), David ville ha rött och svart men när de bara hade rosa nöjde han sig med svart… 😀 Ellinor ville ha rosa, men när han frågade igen valde hon turkos! 😀 Frisören sprayade ett siluett-hjärta på hennes hår men hon satt inte stilla precis när han gjorde det så hon fick två turkosa fläckar i håret istället… X-)Tobias fick ätbara pengar på kalaset! 😀Försökte ta ytterligare en bild av Tobias frisyr, post-kalas, men det gick ju sådär… 😀

 

Ett svar till “Frisyrsöndag”

  1. Vilket roligt gäng, krama dom, med sina nya frisyrer
    Kvinnan på bänken hon såg mäkta intresserad ut av Ellinor, hon är ju så söt rackarungen 🙂