Ljusrik utflykt

Jag hämtade barnen före fyra, lämnade Väsby strax efter fyra, köpte middag på hamburgerhuset och vallade in barnen på kontoret för att äta middag där tillsammans med övriga kollegor som skulle iväg vid fem.

Vart skulle vi då?

Till en ”ljuständningsceremoni” anordnad av ”Star For Life”. Firman jag jobbar på hade sponsrat 70 ljus för alla som anmält sig och sen var det bara att pallra sig ut på Gärdet och tända!

Två tunnelbaneresor senare klev vi av i de fiina kvarteren och promenerade tillsammans till Gärdet. Det var svinkallt och blåsigt ute men vi hade klätt oss helt rätt tack och lov! 🙂

Barnen ÄLSKADE ljusen, 20 000 stycken, det var så koolt! Det var en riktigt nästan lite för spännande labyrint av ljus! Och så fick man varm saft och godis av sponsrande Nordea… (frågade man snällt fick man fler, lärde sig David!). Jag fick knappt loss barnen, de ville gå mellan precis alla ljusrader!

Men sen var det bara att promenera hem igen. Då var vi som kollektiv extremt glada för köpcentrum med toaletter och kiosker med choklad!! Det var låååångt hem tyckte pojkarna (David var så sliten när han lade sig att han tyckte att det var den värsta utflykten vi någonsin varit på!). Men tunnelbana var spännande! Insåg att vi inte gjort det speciellt ofta! Alla tre somnade i bilen på väg hem, men pojkarna gick att väcka för avklädning, borst och nattkiss och Ellinor gick att transponera utan att hon helt vaknade.

Pojkarna skötte sig exemplariskt, bråkade inte alls och satt fint på sina stolar. Hurra för tunnelbanan alltså! 😀
Ljus ljus ljus! Det var häftigt, marschaller uppställda i mönster och så gott som alla tända. I mitten var en stjärna och vid en slänt stod det ”LIFE”. Ganska många människor där när vi kom dit trots att det var en stund efter invigningen.


Kunde förstås inte låta bli att försöka fånga alla tre barnen på bild… Det gick ju som det brukar! 😀 😀

När vi kom hem stod för övrigt veckans storhandel och väntade utanför dörren!

Tur att det var kallt ute!

Ett svar till “Ljusrik utflykt”

  1. Vilket event, stort projekt och ett helt företag för småbarnsföräldern. Dom ser ju ut att ha skött sig föredömligt…David, den lurifaxen upptäckte hur man fick extra tilldelning 🙂
    Gruppfoton är tydligen en pärs, både för motiv och fotograf 🙂
    Tur att det inte finns tjuvar i kvarteret, med maten levererad vid dörren
    kramar, från solen och kylan