Så blev det alldeles vinter igen


Bara att ta fram skidorna då, om man hade varit lagd åt det hållet…

Passande väder egentligen, efter en chockerande eftermiddag. Grät en hysterisk skvätt på jobbet, satt som en hök över telefonen för att få veta hur det gick för fina fina moffen som blev akut sjuk idag. Fick till slut någon slags lugnande besked och pratade med honom i telefonen varpå magvärken tilltog igen. Inte är han 100%… Fyfyfyusch.

Nu sover han hemma hos min syster, tryggt övervakad av familjen och just nu är det extra långt till Luleå…

 

Tänk Tobias var på disco för allra första gången ikväll, så stort – och så helt överskuggat av det här nya förskräckliga. Imorgon skall jag på inspirationskryssning med bästa kompisen, inte sådär superpepp för det just nu.

Och mitt i snön och misären dyker det upp en megatjock poolkatalog från en Lule-firma! Va?

Ett svar till “Så blev det alldeles vinter igen”

  1. Det var ju tråkigt att jag förstörde förväntningarna, för Tobias och för dig barnet. Det är ju inte så våldsamt fel på mig annat än influensan, som jag trodde att jag, med hjälp av vaccin och avskildhet kunnat ducka undan, slog klorna i mig. Säregen upplevelse med 40 graders feber köra in till vårdcentralen Björkskatan för att hämta medicin och vara tvungen att fråga om vägen två gånger, i en stadsdel där jag normalt hittar som i fickan, när jag så småningom stod utanför luckan till apoteket så upptäckte jag att pengar och körkort var hemma så det var ju bara att vända om hemåt, visste då inte vad det var för fel, men det kändes ju konstigt. hade tur och fick med mig Curt som codriver och sedan så kom ju Elisabeth och Göran ut till sjuklägret, hon ringde då till 112 så det kom ut en sjuktransport med personal som klämde och kände både här och där , frågade utförligt om allt ( ville väl kolla sjukdomsbilden) professionellt och bra, när då temp. avlästes till 40º så var det färdigkört bil, det blev Volvo för resten av åkandet, skön bil förresten.
    att det var nåt knas märktes senare när jag inte hittade nycklarna, fick använda mig av reservnycklar från grannarna. Så det skall jag ordna upp dagarna som
    kommer
    Nu kopp te och i säng, tänker på er alla stackars David som ju får något att berätta om och visa, ärret på hakan. Krama honom och ha det så bra, vi hörs ju vad det lider