Momma’s got new wheels


Jag gjorde det! Köpte nya (fram)hjul till vår gamla trotjänare Bugaboo Chameleon från 2007. Nu skall jag bara serva bromsvajern också så är den som ny! Jag gjorde en snabb bedömning att de hårresande nästan 800 kronorna som hjulen kostade (jäkla frakt!) är mindre besvär och mindre pengar än att gå ut och köpa en paraplyvagn som skulle matcha i funktion och komfort. Den här vagnen ”känner” vi ju väl och jag skulle bedöma att Ellinor kommer att åka i den åtminstone året ut (kanske även längre) vid långa stadsutflykter!
Ofattbart hur slitna och rostiga gammelhjulen ser ut i jämförelse! Det har även trasslat in sig något i gammelhjulen som gör att de inte snurrar som de skall (trots solid rensningsinsats och olja), så nu borde den börja rulla bra… Och kanske kanske kan andrahandsvärdet bibehållas?

2 svar till “Momma’s got new wheels”

  1. Många mil på dom hjulen, på grusväg, fast andrahandsvärdet kanske påverkas negativt av hjulbytet ”det är ju inte originalhjulen”
    Det blir säkert som en ny vagn. 🙂
    Kram barnet

  2. Ja, galet vilken skillnad på hjulen. 😎 Klart det är bra med nya hjul och er lätta vagn är ju ändå så mycket bättre än en paraplyis någonsin kan bli.