Eftermiddagsro

Jag brottade ned Ellinor i kläderna och sedermera i vagnen under ljudliga protester och yvigt flygande knytnävar (hennes!). SÅ-HIMLA-SUR! Hon ville stanna hemma. Hon ville inte sluta se på filmen. Hon ville INTE hämta pojkarna. Hon ville INTE ha på sig kläder. Etc etc etc. *svettigt* Sen kom vi ut och DIREKT blev hon glad!! Jag var ju mest matt och eftersvettig så det tog ett par hundra meter innan jag kunde slappna av. Hon kvittrade på och ville gå och leka i skogen och pratade om vad som hördes och det hon såg. Väl framme på skolan blev hon glatt omkringrullad på skolgården av Tobias klasskompisar medan han hämtade sin ryggsäck, de var mycket förtjusta över äran att få rulla barnvagn! 😀

Jätteskönt att kunna hämta pojkarna tidigt eftersom Ellinor och jag varit hemma hela dagen. Vi promenerade hem tillsammans – en David längst fram och en Tobias längst bak och en Ellinor som somnade när jag rullade in vagnen genom grinden hemma.

Hon fick sova vidare och pojkarna började sin speltimme.

 

Frid.


2 svar till “Eftermiddagsro”

  1. Hei ser litt piggere ut nå ,kansje litt bliere å ? febern er vel kansje på vei tilbake å 😉 du får hilse henne fra meg 🙂

  2. Det ser lugnt ut, inte så mycket bus 🙂
    Himla snälla barn, var har dom det ifrån 🙂
    Kram