Pysselkväll

David hälsade på hos kompisen Axel i lördags och de hade pysslat med dessa fantastiska masker. David hann aldrig färglägga sin så jag passade på att be honom sitta och pyssla lite med mig medan Tobias och Ellinor duschade uppe. Han var först ganska missnöjd över att ”Tobias och Ellinor får ha roligt men jag får ha tråkigt…” sen pratade vi om att det här blev ju som en liten mystimme för honom och mig bara. Då sken han upp och började färglägga den fina drakmasken. 🙂

Tobias och jag gjorde en ”åttauddig transformer ninja-stjärna” (eller som den också kallas ”8 point transforming star”) ikväll på mystimmen. Vår modell blev liiiiite större än YouTube filmens, men den var riktigt lätt att göra och Tobias blev riktigt nöjd med resultatet! 🙂

Instruktionen på YouTube som vi använde: http://youtu.be/q1DE-2tkVj0

2 svar till “Pysselkväll”

  1. Den blev ju jättefin masken och så fick han ju göra den färdig utan störande småsyskon….:)
    Stjärnan ser ju också fin ut, mycket pyssel blir det
    Kramar från morfar, åt alla

  2. Ja den blev jättefin, jag blev förvånad över allt det blåa men han ville verkligen ha den helblå. 🙂 Det är viktigt att även David får ”egentid”. Han hamnar gärna ”emellan” eftersom han är ganska snäll och inte lika stökig som sina syskon så får han spendera mycket tid väntande och väntande på att vi vuxna skall ha tid att lyssna och titta och bara vara med honom…

    Det är kul med origami! 🙂