Några sekunders lugn

Jag sitter som vanligt kvar med resterna av min frukost (och av någon anledning ofta rester av yngsta familjemedlemmens frukost parkerade på min tallrik också…). Trots bufféfrukost åt ungarna snabbare än mig och drog ganska harmoniskt iväg till varsina aktiviteter. 🙂 Oväntat lugn infinner sig. 🙂

Ellinor ville läsa bok. Satte sig att botanisera i lilla bokhyllan i hörnan i köket.
Tobias föll för legohögen jag strategiskt hällde upp på morgonen, jättetrevligt att se honom ge sig hän – han brukar ofta hänfalla i ett ”åååååååjagharsåtråååååååkigt” istället för att se det som finns att ta sig för.
David frågade otroligt snällt om han fick bygga en koja och då var det ju svårt att säga nej! 🙂

2 svar till “Några sekunders lugn”

  1. Frukostätande, bokläsande, lego-byggande och kojbygge, det ser ju ut som alla är upptagna med sitt, tydligen inte 🙂 som det skulle visa sig
    kram på er, allihop

  2. Man kunde ju tro att de var nöjda och upptagna med sitt… 😀