En fin stund i backen

Vi tog oss ut!!

Herrejösses, utan krig till och med. Även om det var nära, men när jag hade resonerat med pojkarna om att om de inte hjälpte mig att komma i mål (dvs alla påklädda och ut genom dörren) så skulle vi aldrig klara det – då lossnade det lite och pojkarna blev lite mer fokuserade på uppgiften. 🙂

En minusgrad och skugga gjorde kinderna röda och isen i backen FULLKOMLIGT solid… Det gick så jäkla fort den korta svängen Ellinor och jag tog med snowracern att hon och jag inte åkte mer efter det. Ellinor ville verkligen inte, hon gillade dock när jag sprang omkring med henne på släp på platta marken. 🙂

Tobias, den galningen, hade gett sig den på att han skulle åka upp över plogkarmen och ÖVER cykelbanan och ut på ängen bortanför. FYRA gånger lyckades han med det! 😮 David lyckades hoppa upp över plogkarmen ett par gånger och jag höll andan varje gång de flög över eftersom jag vet att grannen bröt ryggen i samma manöver för ett par år sedan… 😮
Tobias gjorde till slut illa sig, landade snett när han slog i vägen mellan backen och ängen – naturligtvis var Ellinor och jag HÖGST upp i backen just då så jag fick rooooopande försöka lugna honom med rösten och o-ä-n-d-l-i-g-t försiktigt navigera Ellinor nerför backen igen (aldrig att det gått att lämna henne, hon hade förmodligen halkat och blivit jättejätterädd).
Men det gick bra, han trodde han tappat andan och bitit sig men vi såg inget blod och han åkte ett par åk till efteråt så han var i god form. Sen hade vi som inte åkt så mycket blivit lite nedkylda och utan större protester följde pojkarna med hem igen. 🙂

Jag testade att dra alla tre hem – JAG ORKADE INTE! 😮 Lös snö och plötsligen jättestora barn gjorde att det inte gick.. Förra året orkade jag! (men då vägde väl barnen ett par kilo mindre, kan tänkas?).

 

2 svar till “En fin stund i backen”

  1. Sötnosarna, där dom sitter på kälken och ser söta ut 🙂
    Kan tänka mig att det blev fart i backen, speciellt om den var isig, låter lite farligt det där med att hoppa över vägen, det blir ju så dålig kontroll på landningen
    Kram barnet, när inte du orkar dra hem barnen så får väl dom dra hem dig 🙂 kramar till alla

  2. Ja shit pommfritt så det gick undan, jag tror vi skall hoppas att snön smälter bort alldeles snart…!
    Nästa år får ungarna dra mig hem!
    Kram!