Musikalisk mystimme

Morfar fick med sig båda mina gamla gitarrer när han flög hit den här gången, vi laddade in dem i gästrummet utan att någon av barnen noterade det. Så jag överraskade Tobias med att gårdagkvällens mystimme skulle spenderas med att stränga den ena gitarren. Han blev mycket uppspelt och förväntansfull – hans tålamod var noll och intet, han ville verkligen bara spela! 😀 Men vi fick på alla strängarna och nu skall vi bara stämma stämma stämma till all nylon sträckt sig till den punkten att den slutar tappa ton varje kvart… 😀

Vi får se vart det leder, med lite tur är det någon av barnen som hugger på att lära sig lite mer nu när instrumenten faktiskt finns i huset! 🙂Glad kille fick WhatsAppa lite med en av kusinerna i Luleå innan läggdags. 🙂

6 svar till “Musikalisk mystimme”

  1. Så hvis det er noen av barna som vil ta over etter Ronald Cedemark så har jeg et Trekkspill 😉

  2. Ha ha ha 😀 Jamen DET vore ju fantastiskt! Pax för att de får öva hemma hos S! 😉

    Vi trodde ju att Ellinor skulle bli den nya Tore Skogman, men glipan mellan framtänderna har ju vuxit bort nu. 🙂

  3. Det var ju en mystimme som hette duga 🙂 Dom såg aldrig gitarrerna där dom stod….

  4. Sånn var det med Hege når hun var lita å .Hun hadde rødt hår å gløtt mellom tennene 😉

  5. Nej det var helt suveränt, Tobias blev verkligen ”wow!” när jag drog fram dem! 🙂