Lördag kväll i snösvängen

Jag sopade mig fram till förrådet där jag hämtade ut spaden (därav de oprydliga kanterna!).

Nu vet jag vad man gör i de här kvarteren en snöig lördagkväll! 🙂

Jag mötte tre av grannarna utanför ytterligare en grannes hus när vi kommit dit allesamman med samma intentioner – att skotta deras uppfart. 🙂 Fantastiskt! Vi skrattade och pratade och skottade blötsnö i högar. Farbröderna ojade sig över att det skulle komma mer snö men snabbt var allting skottat och klart.

Jag kan inte annat än älska sammanhållningen mellan gammel-familjerna på den här gatan, helt otroligt alltså – alla tre visste att mina närmaste grannar inte är i form för att röja snö och ville göra en insats. Hjärtligt som bara den och lätt då att låna ut armar och spade för att göra insatsen ännu lättare! 🙂 När vi hade skottat grannarnas uppfart gick allesamman tillbaka till sina egna för att börja skotta där.

Ett svar till “Lördag kväll i snösvängen”

  1. Det är ju som här, rätt vad det är så har Evert varit upp med traktorn mot garaget och gett sig iväg med snön…
    Kram, slit inte ut dig 🙂