Men, ett piratskepp?

Efter några timmars byggande kunde David konstatera –  ”men, det blev ett piratskepp!” 😀 och det blev det ju verkligen! 😀

Det är intrikata bitar och hela konstruktionen känns väldigt robust. Jag fick hjälpa honom lite på slutet nu och Ellinor tyckte inte det var rättvist så hon drog fram en stol på andra sidan och satte sig att sortera skatter ur skattkistan… 😀
Nu har jag forcerat en paus på David (han började bli ganska rastlös mot slutet), dags för lunch och sen hämta hem Tobias. I eftermiddag kommer Lucas med mamma på besök, skall bli kul att se om Lucas och Ellinor leker lika fint som förra gången de träffades (Ellinor pratar om honom ganska ofta, det är så himla koolt!). 🙂

 

Ett svar till “Men, ett piratskepp?”

  1. Roliga småmänniskorna, dom kommer ihåg varann. Få se om hon kommer ihåg mig på måndag….