Det lilla som finns

Det snöade i natt och nog måste vi ut och prova göra snögubbar även här! 😀 Det gick utmärkt även om storleken begränsades av att det faktiskt inte fanns mer snö! 😀 David gjorde snabbt en fin snöängel och Ellinor gjorde en även hon (men hon han trampa omkring på den så den gick inte att fotografera). Hon gör verkligen precis allt som brorsorna gör just nu, på gott och ont.

David tog på sig cykelhjälmen med ambitionen att ta en cykeltur men kom på bättre tankar efter att ha halkat omkring i snön på altanen en stund. Jag hoppas kylan kommer tillbaka och att vi får behålla ett lager snö i åtminstone ett par månader till!

Gott betyg åt kläderna förresten, Davids overall från Jula håller HELT torrt (första säsongen visserligen) och Ellinors av brorsorna ärvda overall är suverän, den blir bara blöt på utsidan (kan man ju säkert impregnera bort) och inte alls igenom. Randiga galonhandskar från ICA och bävernylonhandskar från marknaden i Överkalix håller också torrt. Skönt när det är så här blött! 🙂

Ett svar till “Det lilla som finns”

  1. Vilken fin snögubbe, lite bättre klädd än den som blev kvar här, utanför köksfönstret. Halsduk kanske passar bättre än slis, på den halsen 🙂
    Snöängeln blev ju helt underbar, Ellie får väl göra en ny på nåt ställe med mer snö 🙂 Bra att hon hänger med bröderna, då får dom ju sällskap av varann, småmänniskorna
    Krama dom och kram till dig själv också 🙂