Lek

Ellinor bjöd in en av ”bebisarna” (dockornas universalnamn) på kalas.

ÄNTLIGEN – säger mamman… X-)

Ellinor har bjudit in mig ungefär var tionde minut (och med en ihärdighet som bara hon kan förmå). Jag har suttit och njutit ”kalas” och druckit kaffe och ätit morotsoppa och annat smarrigt – men jag måste ju göra annat också. 🙂 Hon har varit ganska sur på mig mellan varven men så helt plötsligt kom hon på att det fanns ett gäng matgäster som inte gjorde annat än låg och latade sig i sängen och vips var dockorna inbjudna på kalas! 🙂 Det är otroligt gulligt att höra henne resonera och rollspela kring bjudningen. Hon smaskar åt dockorna när de äter och hon pratar och förklarar. ”Ursäkta, jag skall gå till mitt jobb och hämta kaffe”, ”sitt inte på min stol!”, ”jag kommer strax tillbaka!” etc etc. 😀

Tobias har hängt med S hela dagen, de har bland annat varit på bio.

De andra två pojkarna, David och gästande bästisen Theo har lekt och lekt. De har varit ute en sväng till ”Vikingaskogen”, hade med sig lite fika och de kom hem efter ett par timmar när det hade hunnit bli mörkt så om de vill spela en stund i kväll har jag har inga kval. 🙂 David har hållit i iPaden kanske på sin höjd ett par timmar idag, det är fantastiskt hur väl han reglerar det där när han har fri tillgång till spel – han leker mycket hellre än spelar! 🙂 Men han har velat leka med lego så mycket att kompisen tröttnade ur till slut – jag fick ingripa och förklara att det går bra att göra olika saker och då tog den gästande tillfället i akt att spela lite. 😀

2 svar till “Lek”

  1. Så roligt för henne, att gästerna var kvar hemma 🙂 Nu kanske det lättar upp sällskapslivet litegrann. Hon är ju så näpen, kan föreställa mig hur det låter….
    Att pojkarna kommit sig ut är ju strålande, det är kanske inte så kallt hos er, här är 16,5º
    Kram barnet, det är tomt i huset….

  2. Hon är fantastisk detta barn fast hon bara är två år . Det skall bli roligt att hänga med alla våra barnbarn är det konstigt att jag vill leva tills jag blir hundra år. Kramar till er alla : )