Hjärterum


Jag fick faktiskt plats där i sängen jag också.

Lång sovmorgon för alla, David vaknade först och jag lyckades övertyga honom att sova lite till (med betoning på lite dock) så han har varit igång sen halv åtta.

Men Tobias kom över vid sju och somnade om i två timmar!

Ellinor sov gott i egen säng till kvart över nio! (cirka en kvart innan denna bild)

Senaste veckan har det verkligen märkts att barnen är trötta och behöver jullov. Nu är det äntligen här (bara en mysig sista dag kvar för skolpojken)!

2 svar till “Hjärterum”

  1. Det ser ju skönt ut, riktigt mysigt men inte ser dom ut att sova så mycket, Ellie och David ser ju ut att hålla på att skaffa sig nackspärr, fast kanske bättre sådär än andra vägen, med gamnacke, krama dom 🙂

  2. Nej när bilden togs var ju hela gänget vaken och jag uppe ur sängen. 🙂 De ligger gärna på mage och tittar på saker, dårarna. Jag får fort ont i ryggen när jag ligger på mage på mjukt underlag, jösses. Men de är ju unga och spräka! 😀