4 svar till “Blötaste stjärngossen”

 1. Alltså – det bara hällregnar här med… :-/ Vi behöver inga vinterkläder, men stövlar och regntäta kläder. Marken är kall, så den snö som fallit ibland, ligger som ett glashalt, genomskinligt golv överallt. Det går inte att leka ute, p g a halkan. Det går inte att gå ute, p g a halkan.

  Andra förbannade Stockholmsvintern – skall det vara så här? 🙁

 2. Haha, det var då nån ordning på ellis avdelning med både varm glögg och torra pepparkakor, tycker jag lät bra 🙂
  Vad 17 hade dom fikat ute i naturen? Med det vädret!
  Broddar är ju inte att tänka på, på barnen menar jag, dom är ju inne vad det lider och då tar ju golven stryk
  Bara han inte blir sjuk nu, där han står , blöt och med ett tappert litet leende med stjärnan mot golvet.
  Krama honom

 3. Ja tur det var ordning på Ellinors avdelning! 😀 Där fick vi både glögg och mysig sångstund. 🙂 Tokstollarna på Davids avdelning tänkte nog inte ens på att pepparkakorna blev lika blöta som lussetåget när de rullade ut fikat i spöregnet… 😀 David hade ju Galonkläder på under ”lucialinnet” (S t-shirt) så honom gick det väl ingen direkt nöd på! 🙂

 4. Men fy och usch, vi som hoppades på lite snö till vi kommer upp!
  Här har jag tagit fram vinteroverallerna när det var en halv grad minus. Förhoppningarna om torrare väder är starka… Men inte då. Varmfodrade stövlar och fodrad galon räcker nog även hela denna vinter (precis som förra vintern).