Bursdag

Gelétog med dekoren vid sidan…

Hatten av för alla som gjort gelétåg!!! Fifan vad svårt det var! 😀 Galet.

Det BLEV verkligen gelé av all saften, men den är så gott som helt friktionsfri. Det vill säga inte en enda av bitarna vill ligga kvar uppe på varandra och all dekor (godis av olika slag och kakor) glider efter en liten stund ned och lägger sig vid sidan av tåget! 😀 Vilken generalkatastrof till tåg!

Tobias och jag hade dock ganska roligt när vi meckade tåg – jag höll fullständigt på att skratta ihjäl mig när jag hörde Tobias utrop och insåg att lokets ”förarhytt” hade rymt och lagt sig utanför fatet! 😀 Vad kan man göra?! Tandpetare funkade hjälpligt, men jag undrar om norsk gelé är lite mer matt i ytan?? Hur tusan får man annars grejerna att stå kvar/ligga kvar?

David har varit på kalas hos en dagiskompis, vi har ätit middag och nu väntar födelsedagsfika och presentöppning. 🙂

Storebror hjälper lillasyster med stavningsspel. 🙂

2 svar till “Bursdag”

  1. 🙂 så roligt att läsa om gelèbygget, nytt material, kontakta IVA 🙂 Roligt att se Tobias där han hjälper syrran med stavningen, himla fin storebrorshjälp, krama dom och dig själv.
    Intressant bildkavalkad över året som gått,
    Adventskalendern startar ju i morgon, Ellie såg ju rolig ut när hon var på väg att hämta den. Kramar till gänget

  2. Ja gelé var en utmaning att konstruera med, herregud… 😀 Ja imorgon blir det kalender, alla barnen är väldigt spända på att få öppna första luckan! 🙂