Stor dag imorgon

Förberedelserna för den stora dagen imorgon är färdiga. Flagga, tåg och morgonpresent. Så skönt att damen fyller år på en lördag också! Har för mig att hon föddes på en fredag, i VÄRSTA snöstormen. Nu är det lördag och absolut ingen snöstorm (inte ens lite frost). 🙂

Ellinor har helt klart för sig att hon fyller år, nu har hon dessutom börjat acceptera att hon fyller två och inte fyra som hon hävdat förut. 😀 Hon undrade när jag snabbt stängde bagageluckan om påsarna med spännande paket ”var är min pesent??” och nog vet hon att det verkar ska vankas presenter när man fyller år! 🙂

Tobias har hjälpt mig hela kvällen, lite motvilligt först men sen blev det spännande att se hur det där med gelé fungerar när vi satte igång att göra det. Det blir ännu lite mer spännande att se imorgon om det faktiskt går att göra gelé med morfars hemkokta rabarbersaft…! Sen fick han jobbet att assembla födelsedagståget med tre vagnar och ett lok, mycket populärt. Man får ju inte leka med det där tåget annars – men nu gick det ju bra en liten stund.

Alltså, morgondagen BLIR spännande…! Kommer det att koagulera snällt och bli god gelé OCH ännu värre, kommer jag att få loss gelén ur formarna???!

När barnen somnat var det dags för paketinslagning. Gudskelov var det ju inte julklappar (alltså inte så många) så det blev ett par till Ellinor och en var till pojkarna. Fick även chans att slå in en julklapp som följde med hem från Lekmer.se gubevars, så jag sparade lite tid där! 😀

13 svar till “Stor dag imorgon”

 1. Gratulerer med 2 års dagen din .Vi skal ut å kjøpe presang når jeg kommer, kos deg og klem fra farmor og Jan Erik 🙂

 2. Gratulerer med 2- års dagen. Gaven kom på forskudd i år. Kos dere, hilsen farfar og Anne Marie.

 3. Grattis på 2-årsdagen Ellie, hoppas du får presenter och godsaker
  Kram, vi syns på skype 🙂

 4. Tobias ser ju ut att bli lokförare, så intresserad som han ser ut
  kram Tobias

 5. Jag hänger med i alla gratulationer till bästa Elli , vi får kramas när jag kommer. Hipp,hipp hurra !!!!!!!!!!!!
  Mormor o Harry

 6. Takk takk! Så otroligt fin kjole Ellinor fick, tusen tack! 🙂

 7. Takk takk! Hon leker mycket med ”Finn & Jake” – senast idag var de passagerare på rymdskeppet som storebror styrde. 😀

 8. Tack tack! Hon blev jättejätteglad för dockstolen och docksängen! 🙂 Kram!

 9. Ha ha 😀 Ja kanske, det är något med det där mekaniska, att få sätta ihop saker, skruva, experimentera… 🙂

 10. Tack tack! Ni kommer garanterat att få kramas när du kommer! Kramar till Harry!