Death Star


Ja vad hittar man inte i handväskan..? Det är inte varje dag man hittar en Death Star full med små legobitar i handväskan när man kommer till jobbet! Å andra sidan hittade jag en trollstav i väskan förra veckan så jag borde inte bli förvånad…

5 svar till “Death Star”

  1. Det inställer sig ju en fråga, hur stor handväska har du, egentligen 🙂
    Omtänksamma barn, tänker på dig så du inte får tråkigt på jobbet, om du sitter sysslolös
    Krama alla

  2. Jadu… Samma dag som Death Star’en åkte med hade jag även en liter mjölk och en burk honung med. Förutom det andra som bor i väskan normalt (bok, sanitetsväska, bra-att-ha-pryttlar, paraply, regnponcho, plånbok…).

  3. 😀 Ja märkvärdigt nog blir det alltid ett par kilo grejer som skall släpas fram och tillbaka… 😀 Härom dagen åkte jag till jobbet med en klart reducerad mängd grejer i väskan, kändes helt fel! 😀