Familj

Kär bild. Tobias insisterade på att ”mor” skulle ritas in där intill oldefar. Harry hann vi aldrig prata om under den korta sessionen och tyvärr kom jag inte ihåg vad onkel K’s mamma hette när jag satt och ritade!

Tobias ställde en fråga ikväll som jag först inte förstod men det slutade med att jag ritade ett släktträd!

Intresserade barn diskuterade sig fram till delar av innehållet och jag insåg att vi nog vid tillfälle snart kan ta fram morfars släktforskningsprogram och titta tillsammans! Det fina med hela diskussionen var ju att vi såg att vi alla hör ihop och att det inte kommer att ändras oavsett var vi bor.

 

TV-slavarna…

Ett svar till “Familj”

  1. Släktträd är ju ett sätt att förklara hur vi hänger ihop med varann, allihop
    Vårt släktträd är ju klart nu, så den slutliga versionen får ni med er hem efter julbesöket, får pillra in det på en usb-sticka
    Det uppritade förstod ju jag, ser ju ut att stämma 🙂
    Krama släktforskarna, godnatt