Sällskap på jobbet

Kan också konstatera att vår bil varit på verkstad den här veckan. Körde en Dacia Duster som lånebil, också en upplevelse. :-D
Kan också konstatera att vår bil varit på verkstad den här veckan. Körde en Dacia Duster som lånebil, också en upplevelse. 😀

Lovade barnen, framför allt David, att jag skulle ta bild på hans lilla bil som ”skulle följa med mig till jobbet för att hålla mig sällskap” en dag i veckan. En annan dag fick Ellinors elefant följa med (för att den inte fick följa med henne in på förskolan), tog bild på den också för att visa henne var den spenderat dagen. 🙂

Jag tycker det är otroligt rart, kärt, när barnen skickar med mig något som de själva i stunden ser som väldigt dyrbart. Oftast kommer de inte alls ihåg att jag haft hand om saken sen när vi träffas i slutet av dagen. Men så är barn, flyktiga, och samtidigt eviga. Känslan är stor och stark i ögonblicket, minnet kort. 🙂 Tur det, ibland.

Bra kamera i nya telefonen! Bara inte riktigt någon bra app att blogga med ännu.
Bra kamera i nya telefonen! Bara inte riktigt någon bra app att blogga med ännu.
"Fanten"
”Fanten”

2 svar till “Sällskap på jobbet”

  1. Du har helt rätt, barn är underbara helt fantastiska och det finns en liten underbar människa därinne, kramar till alla 🙂