På tur med stora killen

Tog en bild för att visa att han _visst_ hade matrester på kinderna och upptäckte att han var på precis rätt humör för att bli fotograferad! 🙂

Tobias och jag tog oss ur huset ut i det blåsiga gråmulna höstvädret för att göra lite ärenden och hälsa på tante J med familj i deras nya hus.

Vi besökte leksaksbutiken för att lämna igen en trasig/defekt leksak och hämta ut en liten födelsedagspresent som alla barn som är med i leksaksbutikens medlemsklubb får när de fyller år (reklamgrej förvisso, men barnet i fråga brydde sig föga om det – glad som en lärka fick han välja en sak från deras lista). Sen cashade jag in fyra stycken ”samlarböcker” som fyllts med klistermärken under de år som vi köpt grejer på nämnda leksaksbutik så jag fick ett spel jag suktat efter i några år och Tobias fick en Minecraftgubbe (en ”villeter”, eller rättare sagt ”villager” med ett tillhörande städ). 🙂 Vi gick 14 kr plus på det besöket och glada i hågen efter det (nåja, jag har ju betalat dyra pengar för samlarmärkena kan man ju säga…) gick vi ut ur centrum och stoppades mitt i steget av doften från gatuköket (Libanesisk-typ-mat) rätt utanför dörren. Vi hade ju inte ätit lunch!

Glugg glugg – de växer otroligt långsamt de där framtänderna!

Så satt vi där och småpratade och åt tillsammans. Grabben är otroligt gott sällskap! Så himla häftigt! 🙂


3 svar till “På tur med stora killen”

  1. Snygg kille, blir roligt att träffas, roligt att han blivit ett sällskap på stan
    Krama honom och syskonen, längtar efter er