Ensamma hemma

image

Jag tar Ellinor i vagnen och sprintar till lokala kiosken efter mjöl som jag upptäckte var slut samtidigt som jag behövde det i maten. Lämnar pojkarna hemma efter att noggrant ha kollat om de ville hänga med (eller om det var någon som inte ville vara ensam hemma), ingen ville följa med och båda ville stanna hemma… 😀

När jag lämnade dem satt de i varsitt rum, Tobias intill S dator på kontoret och David på rygg i vardagsrummet med en ipad i händerna.

När jag kom tillbaka tio minuter senare hittade jag ytterdörren låst och pojkarna tätt ihop i soffan… 🙂

image

Nu är Ellinor på sitt rum och bygger tågbana, pojkarna fortsatt tätt ihop och jag ilar vidare med den nu lätt försenade middagen!

Ett svar till “Ensamma hemma”

  1. Kors, hade dom blivit rädda när dom upptäckte att dom var ensam, stigit upp och låst in sig samtidigt som dom flyttade ihop 🙂 Småkillarna, krama dom och e och dig själv