Den där solen

image
Så himla skönt med solen ändå. Kommunens tokroliga idé att så in ängsblommor i vägrenen längs cykelbanan har inte sett så bra ut på hela sommaren tror jag, superfint verkligen!

Jag har precis med febern kokande i kroppen tagit en mer eller mindre akut promenad till förskolan med glömda sängkläder till Ellinor. Jag tog också med barnvagn till Ellinor och cykel till David inför hemfärden sedan i eftermiddag.
Sen gick jag hem för att lägga mig.

 

…bara för att upptäcka att nyckeln till ytterdörren, den hängde visst kvar på vagnen som stod parkerad på förskolan den…

 

Så jag cyklade tillbaka på Tobias cykel till skolan och parkerade den där intill Davids cykel, tog nycklarna från vagnen på förskolan, promenerade hem och nu skall jag lägga mig och dö svettdöden dö i soffan. Jag tror alla körtlar värker, inklusive den där mellan öronen.

4 svar till “Den där solen”

 1. Men herreje, du verkar ju ha problem med att ta hand om dig själv, hur sjuk är du egentligen?
  Stackare, den promenaden med feber i kroppen måste ju ha varit hemsk, du har mitt fulla deltagande, synd om den körteln
  mellan öronen 🙂
  kramar härifrån

 2. Krya på dig barnet tänker på dig. Jag kan ju bara hoppas att jag slipper bli förkyld efter resan, det blev lite gradskillnad.Jag tycker alla låter förkylda här. Sköt om dig kramar .

 3. Det du var med om hade varit nog irriterande om man varit frisk. Nu kändes det ju helt övermänskligt. *kramar*, långt i efterskott.

  Underbart med ängsblomstren!