VAB

image

Igår hade Ellinor feber när hon kom hem från förskolan, natten spenderades krupphostigt (trots det inte på långa vägar så mycket vaken som den hiskeliga natten innan) och på morgonen var hon mycket låg. Näsan täpp, rosslande andning och dimmig halvöppen blick.
Vi skjutsade pojkarna till skola och förskola och åkte sedan vidare till mitt jobb för att hämta upp min dator. Jag hann klämma ett möte också, Ellinor passade på att klämma något helt annat. Hade jag med mig en blöja?
Nej.

Kan rapportera att en hederlig dambinda funkade hela vägen hem! 😀

I bilen på vägen hem blev Ellinor väldigt mojsigt trött och jag svepte henne rakt i säng (via skötbordet och en ny, riktig blöja) när vi kommit hem. Hon sov två och en halv timme, non-stop!

image

image

Sen har hon varit i väldigt god form. Väldigt väldigt skönt! 🙂 Nu avvaktar vi natten för att se hur hon mår, men jag skulle tippa att vi får en klassisk feberfri dag imorgon.

image
"Fiffis hus" är mycket poppis just nu, hon bäddar ned Fiffi och säger "dags att sova".

2 svar till “VAB”

  1. stackarn, hon ser dimmig ut på bilbilden, kan det ha varit nåt som spökade natten innan, fast då hade det väl brutit ut tidigare 🙂
    På resten av bilderna ser hon ju söt ut som vanligt, kram till er alla

  2. Hon var verkligen inte pigg där på morgonen, kändes skönt att ta det lugnt och låta henne sova ut ordentligt sen när vi kom hem. Hon sov så himla gott, när jag försökte väcka henne efter en dryg timme var hon bara jätteledsen så då fick hon sova en och en halv timme till. Sen var hon pigg och glad. Men hon somnade snabbt vid läggningsdags klockan åtta ändå, så nog tampas hennes immunförsvar med något!
    Ikväll var det som vanligt dock, så jag känner mig trygg i förvissningen att hon är frisk igen nu. 😀 Hon fick sova en och en halv timme på dagen, kunde inte alls och ville inte alls somna ikväll. Tror jag hörde sista protesten från henne vid nio!
    Kram!