Alla på en gång

Alla tre barn brygger på de nya baciller de träffade på förra veckan. Jag hör alla symptom i bearbetningsprocessen, ökande grad av hosta och lite nästäppa. Men ingen har feber och ingen rinnsnuva fast jag TROR att nattens ”äventyr” har med detta att göra.

Alla tre barnen valde alltså att sova exceptionellt illa i natt. Samtidigt. Hela natten. Om jag kommer ihåg rätt så var sista utryckningen strax före fyra på morgonen. Sen började väckarklockan väcka oss vid 06 igen.

Ellinor vaknade och grät/pratade olyckligt (och ljudligt) i sömnen var 15:e minut (”lälp mig!”). Tobias var mycket olycklig ropade till jag vaknade och kom in och behövde övertygas om att sova vidare i egen säng två gånger (”kan järn gå sönder?”, ”smälter järn om det hamnar i lava?”). David hade så ont i magen att han skrek och grinade (en tur till akuten fladdrade innanför pannbenet på mig), två eller tre gånger väckte han oss med detta (han sov ändå i vår säng). Sen väckte han mig strax före fyra någon gång med att förklara att han skulle gå och lägga sig i egen säng (!?!! Han kunde ju ha tassat iväg utan att väcka mig, kan man ju tänka…) men likfullt låg han i vår säng när vi vaknade. Sin egen kudde hade han dock burit tillbaka så han använde min (!) istället…

Men vi lever.
Alla är på förskola, skola och jobb.

Pigg, är jag däremot inte. 8-]

2 svar till “Alla på en gång”

 1. Det var ju en tragisk natt, för er som blev utsatta.
  Stackars Ellinor (”lälp mig!”) undrar vad hon behövde hjälp med… Har nyss förevisat henne hos Per och Ann-Charlotte, var dit och fikade efter avslutad etapp med avloppsläggning i slakthallen dom bygger, älgjägarna, här uppe, efter vägen till Helmers. Ellinor 1 kom dit under fikat, så det blev ett oande när dom såg bilderna.
  För Tobias kan du ju berätta, att sängen håller ganska länge i
  lava, hur mådde David i morse då och vad var det för utbrott?
  Kan det vara skolstarten som satte in med den nya miljön

  Kramar till alla

 2. Ja himmel vilket stök. Tack och lov var det oerhört lugnt natten till idag istället. Däremot är Ellinor sjuk idag så jag är hemma med henne.
  Vi håller koll på Davids mage, förhoppningsvis är det bara något tillfälligt! 😮
  David började ju inte skolan, han går kvar på sin älskade förskola – även om det nu är på ”storbarnsavdelningen”. 🙂
  Kram!