Nytt rum, gammal säng

image

Nu sover Ellinor i nytt rum. INTE vårt. 🙂

Snillen spekulerar kom på att nu, när vi kommit hem från farmor där hon sovit i samma rum som David så är det gyllene läge att sova in henne i det som skall bli hennes och Davids rum sen! 🙂 Hon är ju inte längre van med oss snarkande i sängen intill.

Så S bar över hennes säng rakt av, till det i övrigt halvtömda rummet. Så nu snusar hon gott i nytt rum. Stora lilltjejen!

image
Bananpaus i matbutiken i Örebro.

Den här resan gick kalasbra över lag. Pojkarna har plötsligen kommit upp i någon ålder där de börjat fråga ”hur länge är det kvar?”, ”när är vi framme?” etc. Det har de ALDRIG gjort förut!
Men de är resonabla och vi härdar ut tillsammans, några längre stopp kostade vi på oss ändå (tid för bensprattel, mycket viktigt). Resan tog drygt tio timmar, långt från det snabbaste men inte det långsammaste.
Ellinor klarade resan bäst av alla gånger hittills. Jag tror hon har ”fattat” det här nu, det här är något vi gör ibland bara – spenderar hela långa dagen i bilen. 😎 Så hon var inte ledsen alls den här gången, i varje fall inget vi inte kunde busa bort. 🙂

Ett svar till “Nytt rum, gammal säng”

  1. Det var ju ett smart drag, att flytta hennes säng före hon vande sig med omgivningen. Hon sover tydligen där sängen är 🙂
    Roligt för övrigt att hemresan gick så bra, roligt med bananpausen i kartongen. Kram