Hemma igen

image

Har just flygit hem från semesternorge. Lämnat barn och karl med svärmor/farmor och skall jobba en vecka. Sen flyger jag tillbaka igen.
MYCKET extravagant. Men eftersom flygbiljetterna är så ruskigt billiga och vår nya och oväntade familjesituation vände semesterplaneringen från i våras på huvudet får det lov att kosta den där tusenlappen. Nu testade jag ta SL tåget från Arlanda och hem, det gick jättebra, sitter bara och väntar på bussen som inte tajmades.

Det har varit en varrrm helg, känns nästan som en vecka. 🙂

image
Smart farmor hade köpt två pooler…
image
David hade saknat storebror…!

image

Vi firade Davids femårsdag en gång till, himmel gu vilken fiffig uppfinning glasstårta är!!! 😀

image

image
Storebror.
image
Storestorebror.

image

Vi grälade lite, storkillen och jag, men vi hittade massor med smultron (mark jordbær) och hallon (bringebær) på vägen så vi glömde snabbt vårt gräl.

image
Markjordbær.
image
Jag lämnade barnen där i vattnet.

Glada varma barn krävde bad även idag och jag sade hejdå och fick pussar av alla, men som vanligt sade jag hejdå för många gånger till Ellinor så hon hann fatta vad som hände och blev ledsen… 🙁 Men farmor är en champion och lindade in lilltjejen i en handduk och tröstade och vinkade till den bortresande mamman från altanen när vi rullade bor i bilen (S skjutsade till flygbussen).

2 svar till “Hemma igen”

  1. Så skönt och roligt ser dom ju ut att ha, där borta i Norge, fast med en sådan farmor så är det väl ingen risk för långörer. Tänk bara att hitta smultron på promenaden 🙂 det finns inte här minsann. Och sedan dubbla pooler, det måste dom ju glla 🙂 Krama dom när du får tag i dom

  2. De har det bra, men farmor får jobba hårt… uj uj. Jag måste skynda mig tillbaka och avlösa henne! 🙂 S bygger altan så det ryker så hon är helt själv med alla tre dårarna…
    Kramar skall absolut utdelas!