Lång frukost

image

Ung människa som snart blir fem år sitter och äter och bläddrar i leksakskataloger. Pratar nästan oavbrutet.
När smörgåsen var uppäten uttrycktes önskemål om ”Blixten-lera”. Även genom denna lek pratas det helt oavbrutet. 😀

image

Äldste sonen är på väg till flygplatsen med S.
Han skall flyga HELT SJÄLV till farmor i Norge! 😮 🙂 Han var spänd men verkade mer förväntansfull än nervös, storkillen! Herrejösses. Han kommer att ha det så fint med farmor och lillebror får ha en kortvecka med ”bara oss” (kalas på torsdag) sen åker vi till Norge vi med.

Minsta familjemedlemmen sover skönt vidare, hon har lagt sig till med att ta rediga sovmorgnar som naturlig följd av ett visst nattsuddande nu när alla är lediga. Men idag är inte jag ledig mer än till efter lunch, nu är det jobb fram till agusti som gäller (skall lämna familjen i Norge och flyga hem till jobbet en vecka)! Men nu – genom pratet tvärs över bordet och ena örat i lillasyrrans riktning – lååångfrukost! 🙂

image

Ett svar till “Lång frukost”

  1. Jo han är en pratkvarn av dess nåde, roligt att höra på pladdret 🙂 att Ellinor fått sena vanor kan ju kanske bero på umgänget från midnattssolens land, dom är ju duktiga på nattsudd, det är ni ju allihop förresten 🙂 Blir dom i Norge hela tiden till i augusti? och du också, så när som på en vecka? nåja, bara ni får vila Kramar