Allra första skolavslutningen

image

Idag var det skolavslutning för Tobias förskoleklass. Jag har inga mobilbilder från det hela så ni får hålla till godo med lite bilder på Ellinor innan avfärd och en tålmodig David som håller syrran sällskap.

När jag får tömt storkameran finns det mer att titta på, S långa armar och kameran var nog det som avgjorde om jag skulle få ta del av vår förstföddes skolavslutning eller inte. Arrangemanget var skitdåligt ordnat så att alla barnen i årskurserna 0-7:an stod inklämda mellan två byggnader och endast de 40 vuxna på första två raderna såg något.
Resten av oss hängde bakom och väntade ut det hela.

image

image

image

image

image

2 svar till “Allra första skolavslutningen”

  1. Så jättefin hon ser ut Ellinor, i sin sommarklänning och David med kortärmat på bruna armar 🙂 Vackert väder också, som sig bör
    Kramar till alla

  2. Oherrans god tårta ser det ut att vara också
    Här har meckats med gräsklippare med startsvårigheter, genom uteslutningsmetoder har jag kommit fram till att det är batteriet som har tjänat ut, det är ju några år gammalt med övervintringar ute (i vinter)
    Tänker på er/dig kramar åt alla 🙂