Fler bilder från Norgebesöket

image

Somliga av oss fick ta det lugnt och njuta, för andra var det mer arbetsläger än semester… Jag kan ju meddela att barnen lekte med S gamla transformers, lekte på lekland, lekte ute i farmors trädgård, tittade på barn-TV och hade det otroligt bra. Jag hängde med barnen och äldsta kusinen hängde med till lekland så det blev aldrig någonsin stressigt. 😀

Övriga sällskapet byggde väggar och innertak, monterade lampor, klippte gräs och röjde sly, bakade kakor, fraktade trädgårdsmöbler och dukade bord. Så pass mycket att göra att på morgonkvisten när onkel skulle sätta sig för att läsa en manual så råkade han somna där han satt och S var inte vaken många sekunder efter huvudet träffat kudden…

image

Ellinor hade absolut inga problem att leka loss i leklandet, helt orädd och bara lite frustrerad när hon inte tog sig upp (eller fick gå upp) någonstans. 🙂

image

image

Pojkarna gillade ”hoppborgen” mycket, kastade sig handlöst utför branten. 🙂

image

image

image

Varför försöka klättra upp, när man kan krypa igenom?! 😀

image

Nybadade pojkar njuter i farmor o J-E’s gostolar.

image

Utelek i solen vidtog utan protester när TV’n stängts av.

image

image

image

En kort och koncis regnskur var allt väder vi fick.

image

Lillasyrran fick bada lite senare eftersom hennes två rumpnissar till bröder listat ut hur duschhandtaget fungerade och lyckades spola bort allt varmvatten när de busade själva i badet tidigare under dagen…

image

Den där leksaksaffären på gränsen alltså… farligt ställe för reströtta! 😀

Ett svar till “Fler bilder från Norgebesöket”

  1. Jösses undra på att barnen tog slut 🙂
    Verkar ju ha varit hur mycket bus som helst
    kramar