Blodomloppat

image

Påhejjad av en video med tre ungar som entusiastiskt skanderar ”häejahh mahmah!” (oefterhärmeligt, gorilla-style), med gott sällskap och faktiskt riktigt fint väder trampade jag och friska kollegor (och ett par tusen andra) runt årets Blodomlopp.
Jag valde enkelt och behagligt 5 km promenad, andra 5 km eller 10 km löpning. Jag kan meddela att varken snor eller svett rann om den här kroppen när den gick i mål (vilket man inte kan säga om de andra!). Men jag lät mig ogenerat njuta av picknicken vi bjöds på av arrangemanget ändå! 5 km på exakt en timme är helt OK tid för de här mammabenen! 🙂

image
Gott sällskap!
image
"Vinnartröja" och medalj.
image
Gratulationsblommor från Tobias.

2 svar till “Blodomloppat”

  1. Spänstigt, lagom varmt och med blommor på slutet 😉 Stor kram