Morsdag

213 Middag på Eden 070158 Kälvudden 0701

Birgitta i butikenOKX_28Sep03_036Saknar mamma extra mycket idag.

image

image

Svårt att för egen del känna den där hundraprocentiga lyckan, pojkarna lyckades gräla lite kring den enkla uppgiften att överraska mig med ett grattis. Det hade jag normalt skrattat åt, det hade varit en typisk sådan där kärleksfull detalj i vardagen med dessa underbara barn.

image

Tobias och S var på Arkitekturmuseet och ”Blockholmen utställningen” en sista sväng. Vår byggnadssamling utökades med en borg! På vägen hem hade S tillsammans med Tobias valt ut en otroligt fin present från Desigual och jag har spenderat hela dagen med Ellinor och David (förutom när han var på kalas hos en kompis).

image

Avslutningsvis fick vi till en grillmiddag. Allt var som vanligt.
Nästan.

image

image

Imorgon åker jag till Kista och arbetet. Och ensamheten.

Ett svar till “Morsdag”

  1. Förstår det, att du saknar mamma, igår på mors dag, Men vädret ser ju ut att ha hållit sig och barnen ser ju ut som jag kommer ihåg dom 🙂
    kramar härifrån, natti