BVC – Ellinor

Farmor_2014-04-19_005

Vi passade på att åka förbi BVC för att mäta och väga idag. Ellinor lekte friskt i rutschkanan och roade sig stillsamt men lyckligt hela halvtimmen vi väntade på vår tur. Hon är förunderligt duktig på att klättra och lyssnar fantastiskt bra på vad man säger, vid något tillfälle tog hon en leksak från en lite mindre bebis och när bebisen tutade till och jag bad henne lämna tillbaka leksaken gick hon raskt tillbaka och lade leksaken försiktigt intill bebisen (som slutade tuta). När det var vår tur var det svårt att få med henne från väntrummet, men inte för leken utan för att hon var tvungen att städa bort PRECIS ALLT som låg på golvet! 😀 Hoppas det här inte är något övergående!! 😀

Ålder: 1 år 5 månader

Vikt: 11 825 g
Längd: 82,2 cm
Hattstorlek: 48,3 cm

Vaccin:
(inget vaccin denna gång)

Farmor_2014-04-19_008
Tuffaste tjejen, de där varma dagarna vid Påsk.

Yvonne frågade några ”kontrollfrågor” kring Ellinors utveckling och jag kunde ju ganska behagligt svara ja på alla (dvs kan hon några ord – massor, förstår hon vad ni säger – allt, etc). 🙂

Yvonne som är ”vår” BVC sköterska och som har hängt med från de första stapplande dagarna med Tobias skall sluta, så hon sade hejdå lite mer formellt när vi var färdiga. Nästa gång vi kommer in är det sannolikt någon annan som tar emot. Det blir Ellinors nästa vägning eller Davids femårskontroll till hösten det.

Farmor_2014-04-19_012
16 år mellan, vi hoppas Ellinor blir lika snäll och klok som sin stora kusin! 🙂
Farmor_2014-04-19_013
Ellinor älskar att leka ”kök”, hon dukar och dukar och låtsasäter med passion. 😀
Mormors hemvirkade bakverk är stundtals ganska vältuggade… 😀

3 svar till “BVC – Ellinor”

  1. Hon drar iväg, både på längden och med vikten – fin liten flicka 🙂
    Lydig också, hör vad du säger och rättar sig efter det
    Kramar åt alla 🙂

  2. Kram! Ja oftast hör hon vad man säger. Ibland testar hon även där förstås, men det är bara ganska gulligt än så länge… 🙂 Fast hon har ett sjuhelsikkes humör! Himmel så arg hon kan bli när något går fel… 😀