Tröttaste tjejen

image

Vi hälsade på en kompis på förmiddagen och trots att jag tyckte att det var ett skönt lågintensivt besök så knoppade Ellinor in i bilen på vägen hem.

Hon slog igen ögonen strax innan vi svängde in för att parkera, sen vaknade hon när jag lyfte ur henne ur stolen och bar in henne. Jag parkerade henne i en saccosäck när vi kom in för att hjälpa pojkarna administrera sand-sanering och när jag återgick till Ellinor hade hon somnat om!

image

Inte hjälpte det att vi slog igång musik i hela huset, Tobias sjöng (och dansade) och David ropade på mig om att han minsann ville bada nuuuuuuuuuuhhh!

image

Jag plockade av henne ytterkläderna och då vaknade hon igen, jag satte mig med henne i famnen för att få henne att vakna mjukt. Hon somnade raskt om, sittande upp.

När David så hade badat klart ropade han på mig och jag väckte henne igen, hon verkade ganska vaken och glad så hon fick följa med upp. Jag lade ifrån mig henne på rygg i Tobias svala säng (hon brukar bli rackarns busig när hon får vara i pojkarnas sängar).
När jag hade torkat David såg det ut så här…

image

Men när jag sedan väckte henne och lade henne på Davids säng och David busade igång henne så var det full fart sedan! 😀

image
Undertrappenhörnan har fått en lätt ansiktslyft och nu hänger hon gärna där.

4 svar till “Tröttaste tjejen”

 1. Det blev kanske mycket friskluft och lek för” lill snurpan.”
  Hoppas det gick bra med grabbarna också. Ha det så gott Kramar till er alla ! : )

 2. Vilket trött barn, somnar så fort som hon stannar av, skönt ser det ju ut att vara, som när hon ligger på knä i Davids säng 🙂
  Krama busungarna, och dig själv, vi syns nästa söndag 🙂

 3. Hon sover som bäst mitt på dagen, tyvärr blir hon ju enormt svårsövd på kvällen om hon sovit lite för länge på dagen så man MÅSTE få liv i henne, trots att det bär emot när man ser hur himla skönt hon sover…
  Kram, vi längtar!

 4. Kanske det, det var ganska intensivt och mycket roliga ”nya” leksaker där. 🙂 Men det är nog mer sannolikt en förkylning som spökar som gör att hon är lite extra trött.
  KRAM!